2008 – Devils’ Paradise

Auteur: Jan Van Mossevelde

Regie: Philippe Hemelsoet

Met deze musical, als tweede productie van JOngMOtoen, waagden we de stap naar het toneeltornooi van Vlaams-Brabant. De jury achtte ons rijp om in de eerste afdeling van het tornooi plaats te nemen.

Het verhaal

Op een dag heeft Evelyne genoeg van het banale leventje dat ze leidt: de school, de vriendinnen, het dorp waar ze woont… Ze wil weg, ze wil iets anders doen met haar leven, nu het nog kan, nu ze nog jong is. Met pijn in het hart verlaat ze haar beste vriendin Joke en trekt naar de stad. Maar misschien was dat wel de verkeerde keuze. Ze komt in contact met een vijftal marginale jongeren, die aanvankelijk niets van haar moeten weten. Tot Mama Cash opduikt. Deze blijkt een vreemde kracht op de jongeren uit te oefenen. Zij voelt dat Evelyne alles in zich heeft om de wereld aan haar voeten te krijgen. En van die talenten wil Mama Cash graag mee profiteren. Maar om aan die toekomst te kunnen beginnen hebben ze wel de hulp nodig van Angel. Deze mysterieuze figuur heeft in de onderwereld de touwtjes in handen. Maar wie door Angel wil geholpen worden, moet de kant van het kwaad kiezen…

Klik hier voor de fotogalerij.

Spelers

Stef Branckaert (Angel) – Hedi Sorgeloos (Ann) – Yani De Jonge (bodyguard, stedeling) – Joury D’Hondt (bodyguard, stedeling) – Jan Van Royen (Champs) Shana Vaeyens (clochard, stedeling) – Febe Van Berlamont (clochard, stedeling) – Irmlinde Bongaerts (Cot) – Lore Christiaens (Distel) – Mats Vandroogenbroeck (Elysées) – Astrid de Brabanter (Evelyne) – Lotte Hemelsoet (Joke) – Anneleen D’Hoe (Mama Cash) – Sarah Atterte (Lola Light) – Bo De Bisschop (Roxy) – Cynthia D’Hondt (Nancy) – Lore De Mesmaecker (Sandra) – Jessica Derijck (schoolmeisje, clochard, stedeling) – Maryana Spriet (Boy) – Freija Bongaerts (Zwaluw)

http://jongmotoen.demotoen.be/#2

Print Friendly, PDF & Email

Toneelvereniging De Motoen – Jong Motoen